Livrare

Livrarea produselor se face prin angajatii nostri sau curier specializat la adresa specificata de catre client in formularul de comanda sau produsele pot fi ridicate de la Atelierul City Flowers by Ioana, de pe str. Turismului, nr. 18, Sibiu.

Livrarea va fi facuta la data si ora indicata de tine, la ce adresa doresti din Sibiu sau Selimbar – fie ca vrei sa primesti buchetul sau aranjamentul floral acasa, fie ca il trimiti cuiva drag. O livrare de succes depinde in foarte mare masura de corectitudinea datelor pe care ni le furnizezi (nume si adresa destinatar, nr de telefon, ora livrarii etc). Poti selecta la fiecare comanda, pe langa data livrarii si un interval orar preferat. Incercam mereu sa livram comanda in acest interval, dar nu putem garanta decat data livrarii. Acest interval este cu caracter orientativ.

Programul de livrare este: Luni – Vineri 10:00-18:00, Sambata 10:00-14:00.

Programul de livrari, poate fi modificat in anumite perioade ale anului (1-8 martie, Craciun, Revelion, alte sarbatori legale).
Anumite livrari pot fi amanate sau chiar anulate in conditii de forta majora sau in perioade foarte aglomerate din an (Paste, Craciun, zile onomastice, 1-8 Martie etc)

Costul de livrare: Livrarea este gratuita pentru Sibiu si Selimbar, pentru comenzi de peste 200 lei. Pentru alte localitati din judetul Sibiu, tarifele sunt prezentate la finalizarea comenzii. Daca nu regasiti localitatea dorita in lista noastra va rugam sa ne contactati pentru a calcula costul livrarii. Clientul va fi informat inainte de procesarea comenzii, iar comanda va fi procesata dupa ce clientul va accepta costul de livrare.

S.C. City Flowers by Ioana S.R.L. nu raspunde pentru livrari nereusite/amanate care decurg din lipsa destinatarului la momentul livrarii, la adresa furnizata de catre expeditor. Revenirea la adresa din cauza absentei destinatarului sau a furnizarii detaliilor de contact eronate atrage dupa sine o noua taxa de transport. Datorita perisabilitatii produselor cu flori, nu raspundem de deprecierea/ofilirea produselor ca urmare prelungirii timpului de livrare.

Exista anumite perioade foarte aglomerate pe parcursul unui an (1-8 Martie, Paste, Craciun s.a), motiv pentru care te rugam sa plasezi din timp comenzile in preajma acestor perioade din an. S.C. City Flowers by Ioana S.R.L isi rezerva dreptul de a decala data de livrare pentru comenzile efectuate in aceste perioade din an, dar numai cu instiintarea clientilor asupra acestui fapt in prealabil. In situatia in care nu reusim sa te contactam prin canalele folosite in comunicarea anterioara cu tine, vom considera ca avem acordul tau implicit.

Comenzile plasate pe www.city-flowers.ro cu mentiunea de a fi livrate cu pastrarea anonimatului nu vor fi divulgate destinatarului.

1

Enjoy 15% Off Sitewide

when you sign up for emails