Cum plătesc

Ne-am adaptat metodele de plata pentru a raspunde cat mai eficient nevoilor tale.

Pentru comenzile online pe site, poti alege oricare dintre metodele noastre de plata:

> Plata online cu cardul, (Visa Classic/Electron, Mastercard, Maestro) sigur si rapid, la finalizarea comenzii vei fi redirectionat catre interfata serverelor securizate ale partenerului nostru EuPlatesc.ro (EuroPayment Services SRL);
> Ramburs – plata in numerar la livrare – din motive de securitate, in cazul in care optati pentru plata la livrare prin ramburs, nu se pot efectua comenzi mai mari de 800 lei.
> Plata in numerar sau cu cardul la Sediul City Flowers by Ioana.

Pentru comenzile prin email sau telefon, poti alege oricare dintre metodele de plata urmatoare:

> Plata online cu cardul (persoana care va prelua comanda ta, iti va trimite un email care va contine un link in care vei putea realiza plata online cu cardul);
> Numerar – plata in numerar la livrare;
> Plata in numerar sau cu cardul la Sediul City Flowers by Ioana.

Din motive care nu tin de S.C. City Flowers by Ioana S.R.L. se poate intampla uneori sa existe erori in tranzactiile bancare care sa intarzie inregistrarea si procesarea comenzii de catre noi. In cazul unui mesaj din partea bancii sau in cazul in care observati ca tranzactia pe contul dumneavoastra nu a fost efectuata, va rugam sa ne semnalati acest fapt in scris la office@city-flowers.ro.

Eventualele probleme care pot aparea in tranzactiile bancare, pot intarzia onorarea comenzii si, desi regretam orice intarziere, si vom face tot posibilul sa limitam efectele neplacute ale acestor incidente, nu detinem controlul acestor situatii, nu vom putea fi trasi la raspundere pentru acest fapt si nu vom opera rambursarea platii daca comanda a fost data in lucru chiar si cu intarziere.

Preturile produselor pot fi subiectul unei negocieri doar in cazul unor volume mari.
Toate preturile afisate pe www.city-flowers.ro sunt finale.

Locatia noastra:

City Flowers by Ioana
Sibiu, Str Turismului , nr. 18
(004) 0749.089.656

Program atelier

Luni – Vineri 10:00 – 18:00
Sambata 10:00 – 14:00

Orarul livrărilor este flexibil si poate diferi de programul atelierului. De asemenea, ne rezervam dreptul de a modifica acest orar in functie de comenzi, zile libere si sarbatori legale.

Program consiliere evenimente

Intalnirile pot avea loc numai in baza unei programari. Va rugam sa ne trimiteti un email pe adresa office@city-flowers.ro sau sa ne contactati la (004) 0749.089.656.

1

Enjoy 15% Off Sitewide

when you sign up for emails