10 ani City Flowers by Ioana – de la vis la realitate

10 ani City Flowers by Ioana

10 ani, City Flowers by Ioana!

În inima frumosului oraș Sibiu, existăm noi, florăria City Flowers by Ioana. O  poveste care a călătorit pe drumul pasiunii și excelenței în ultimii 10 ani, însoțită de-a lungul timpului de oameni dragi și clienți care ne- au devenit prieteni. Ne-am asumat un angajament ferm față de frumusețea florilor și un devotament constant în a face diferență în orice aranjament floral, pentru ca produsul final să fie excepțional. 

10 ani, City Flowers by Ioana!

Pe parcursul acestor ani, ne-am păstrat entuziasmul în fiecare aranjament floral creat. Dragostea sinceră față de flori și feedback-ul vostru au fost sursele de inspirație care au alimentat creativitatea și inovația echipei noastre.

Suntem mândri să arătăm că suntem artiști florali care transformă fiecare buchet și aranjament într-o operă de artă vie.

În ultimii ani, am avut privilegiul de a participa la numeroase proiecte care au adus bucurie, emoție și farmec în viața clienților noștri. Am decorat vitrine, sedii de firmă, restaurante, mall-uri, cabinete medicale, birouri, conferințe, expoziții, evenimente de lansare,  și am realizat aranjamente florale personalizate și inedite pentru nunți, botezuri, aniversări și alte ocazii speciale. Fiecare proiect a fost unic și provocator, căutând mereu să înțelegem dorințele și nevoile clienților noștri, transformându-le în realitate prin intermediul florilor. Ne-am dedicat să aducem un plus de eleganță și rafinament, contribuind de fiecare dată la crearea unei atmosfere memorabile.

Fie că este vorba despre un aranjament impresionant pentru o scenă, un buchet delicat pentru o mireasă sau o decorare sofisticată pentru o petrecere corporate, ne străduim să aducem unicitate și farmec în fiecare colțișor al locației.

O altă caracteristică distinctivă a florăriei noastre, la 10 ani City Flowers by Ioana, este deținerea unui depozit propriu de flori, unde găzduim o varietate impresionantă de plante, flori și soiuri proaspete și de înaltă calitate. Acest lucru ne conferă flexibilitate în a satisface cerințele clienților noștri, asigurându-ne că avem acces întotdeauna la florile dorite și că acestea vor fi întotdeauna proaspete și vibrante.

Cu fiecare zi care trece, creștem, ne dezvoltăm și ne perfecționăm tehnica în arta floristică prin cursuri, participări la festivaluri, concursuri, workshop-uri și masterclass-uri de profil, tocmai pentru a fi mereu cât mai aproape de noile cerințe în domeniu. Atelierul nostru de flori este locul în care visurile și conceptele se transformă în realitate, iar talentele noastre creative prind viață.

În continuare ne vom dedica misiunii noastre de a oferi experiențe florale extraordinare și de a rămâne un reper al floristicii din Sibiu.

Vă așteptăm să ne treceți pragul și să simțiți vibratiile, aromele, nuanțele din minunata energie a florilor și să surprindeți echipa la lucru, atunci când crează magie pură din culori, parfum și vise.

1

Enjoy 15% Off Sitewide

when you sign up for emails