Cursurile si atelierele de tehnica florală City Flowers

Credem cu tărie că a fi florist nu este de fapt o meserie, ci mai degrabă o mare pasiune transformată într-un mod de viață. Cu toate acestea, pe lângă marea pasiune ce ne poate cuprinde, este nevoie de o bază tehnică și practică, fără de care nu ne putem realiza visul în realitate. Această bază tehnică se poate dobândi prin încercări nenumarate care pot costa mult timp și bani, sau se poate “fura” de la un profesionist.


Nici un curs teoretic nu poate suprinde toate vibrațiile sufletului unui florist atunci când creează un buchet de mireasă și pune în el mii de gânduri, sentimente și empatie. Și nicio indicație tehnică nu va explica modul în care trebuie să urmăm curbele unui fir de ranunculus pentru a-i găsi locul potrivit într-un buchețel. Aceste lucruri le poți vedea și simți lucrând cu un profesionist, urmărindu-l îndeaproape, mod în care poți cu usurință să îți însușesti tehnicile de bază.

Asadar, pentru tine, cel care citești cu interes acest articol, pentru tine cel pasionat de flori care vrei să stii mai mult, să fii mai bun, să construiești o afacere profitabilă în domeniul floristic, am creeat următoarele cursuri:

1. Cursul acreditat Comargo

Comargo Business School, furnizor național de formare profesională, organizează la SIBIU cursuri acreditate de artă floristică. La finalul cursului se dobândește certificatul de calificare care atestă meseria de florar-decorator, cod NC 6112.1.3 , certificat emis de Ministerul Muncii și Ministerul Educației autorizat de către Autoritatea Națională Pentru Calificări. Lector curs: Ioana Mihai Nechifor – City Flowers Sibiu.


Cost: 890 lei, durată: aprox 3 luni, cu ședințe dupamiaza, din 2 în 2 săptămâni. Lucrările realizate la acest curs rămân la participanți, toate materialele și ustensilele sunt puse la dispoziție.

Informații : Daniel Butuza 0743-708403 sau daniel.butuza@comargo.ro

2. Cursul de 1 weekend la City Flowers

În cadrul acestui curs participantul lucrează efectiv cu designerul Ioana Mihai Nechifor – formator acreditat, în pregătirea evenimentelor City Flowers din acel weekend. Cursantul va surprinde toate etapele pregătirii unui eveniment: sosirea florilor, despachetarea, taierea, așezarea în vase, hidratatea și pregătirea florilor, etapele și secretele unui aranjament de masă reușit, realizarea tuturor buchetelor, cocardelor, brățărilor, aranjamentelor de mașini, de arcadă, de stâlpi intrare și tot ce ține de decorațiunile unei nunți sau a unui botez. De asemenea, cursantul participă și la decorul sălii, cu plasarea florilor pe mese, fixarea pe suporți, realizarea detaliilor de decor. Se vor surprinde și aspecte privind managementul timpului, al bugetelor, surse de achiziționare a materialelor, organizarea echipei de lucru, etc, iar participantul poate pune întrebări și cere orice lămurire pe parcursul celor 3 zile privind aceste tehnici.  Din punctul nostru de vedere este cel mai real, intens și folositor mod de a “fura meserie”, lucruri esențiale pe care alții le dobândesc în câțiva ani de experiență


Cost: 120 lei/zi x 3 zile = 360 lei
Durata: joi, vineri, sâmbătă, eventual și duminică (daca sunt evenimente) – în acest caz sunt 4 zilex120= 480 lei
Data se va stabili de comun acord în funcție de agenda evenimentelor
Toate materialele și ustensilele sunt puse la dispozitie.

Informatii la tel 0749089656

3. Atelierele si demonstratiile City Flowers

Aceste ateliere/demonstrații au în general durata de aprox 2 ore, în care cursantul învață să construiască un anumit tip de aranjament, după o tematică aleasă în prealabil de organizatori ( de exemplu: buchet de flori în tehnică spirală, cutiuță cu flori, aranjament de primavară, braduți de Crăciun, coșulet de Paști, coș de toamnă, etc)

Atelierele sunt adresate atât adulților cât și copiilor, ele fiind anunțate periodic pe pagina de facebook Ateliere Tehnica Florala City Flowers, sau pe pagina oficiala City Flowers 
Cost: 60-80 lei (prețul poate varia uneori în funcție de tematica aleasă)
Toate materilalele și ustensilele sunt puse la dispoziție iar participanții vor lua acasa lucrarea realizată.

Informații la tel 0749089656 sau pe pagina noastră de Facebook : Atelierele Tehnică Florală City Flowers

1

Enjoy 15% Off Sitewide

when you sign up for emails