Credem ca cea mai mare realizare este sa dai Destin unei Idei. Cu pasiune si daruire, Ideea noastra a devenit City Flowers inspirata fiind de bucurii simple si de dragostea pentru flori.

Ioana Mihai Nechifor este fondatoarea companiei City Flowers by Ioana pe care a adus-o incepand din anul 2013 la un nivel de evolutie calitativa datorita performantei personale insa si a iscusintei cu care si-a format echipa in armonie cu principiile si estetica florala promovata de aceasta.
Talentul exersat in arta florala a fost fundamentat pe experienta pe care Ioana a avut-o in arta muzicii si pedagogiei, fiind absolventa a Facultatii de Muzica din Brasov si mai apoi profesor de pian.

Fiecare creatie florala este o marturisire vizual-estetica a imaginatiei si creativitatii dobindite in peste 8 ani de experienta ca designer floral. Ioana alege sa surprinda prin concepte inovative, prin fascinatia formelor, materialelor, culorilor si ideilor care dau o personalitate unica designului floral marca City Flowers by Ioana.
In timp a dobandit o atenta si subtila cunoastere a florilor si materialelor pe care le foloseste in maniera nonconformista la crearea unui design armonios sau rafinat, simplu sau sofisticat, totul in spiritul bucuriei de a darui.

Maiestria de a da o noua viata florilor este impartasita cu generozitate si participantilor la cursurile, atelierele si demonstratiile organizate in cadrul companiei, care incep de fiecare data cu o marturisire: ” m-am indragostit iremediabil de flori…”.

Educatie si performante profesionale:
2012 – Locul al II-lea la Concursul National de Aranjamente Florale din Romania
2013 – Perfectionare la Londra (6 luni), lucrand impreuna cu designeri florali valorosi.
2014 si 2015 – „Honourable Mention”, la Concursul National de Aranjamente Florale din Romania
2015 – Demonstratie Florala alaturi de Darius Dadoo, Sibiu
2016 – Castigatoare a concursului Wedding Design organizat de „We are The Flower Factor”
2016 – Spectacol „Flori si Muzica”alaturi de naistul Radu Nechifor, Sibiu
2016 – Publicarea unor lucrari de design floral contemporan in albumul „International Floral Art 2016-2017” si in revista „Fusion Flowers Magazine dec.2016”
2016 – Locul al II-lea la Concursul National de Aranjamente Florale din Romania, Bucuresti
Participari multiple la workshopuri si demonstratii cu designeri florali de valoare din Romania si strainatate.
2017 – Locul I si Premiul de Popularitate la Concursul National de Aranjamente Florale din Romania, Bucuresti

Aparitii in presa