Sistemul aqua pack este o tehnică de ambalare preluată de la floriştii din UK, prin care florile sunt livrate în apă. Pentru că cea mai bună modalitate de a prelungi viaţa florilor este să le privăm de apă cat mai putin timp posibil, City Flowers by Ioana a dezvoltat în Sibiu această tehnică ce a dat rezultate excelente, iar feedback-ul clienţilor ne confirmă ca sunt multe motive pentru care el functionează:

1. Hidratatea florilor este continuă, prelungindu-le viaţa, deoarece s-a dovedit că fiecare oră fără apă scurtează viaţa unei flori cu câte o zi! In plus, buchetele noastre in aqua pack primesc un pliculet de nutrienti pentru a hrani florile atunci cand le mutam in vaza.

2. Fiind aşezat în plasuţa de carton, buchetul este foarte stabil, uşor de transportat în maşină in pozitie verticla, nu se sprijină pe flori ca un buchet clasic.

3. Fiind stabil şi hidratat, putem să achiziţionăm buchetul cu câteva ore sau chiar o zi înainte de a-l dărui, apa din „rezervor” fiind suficientă pentru cel puţin 24 h. De asemenea oferim un comfort destinatarului, care nu e nevoit să îl pună în vază imediat de la primire. (Sa nu uităm momentul stânjenitor în care ajungem în vizită, felicităm sărbatoritul/a, iar aceasta dispare imediat preocupată să caute o vaza si sa pună florile în apă…, sau alege sa le pună „deoparte”, fără apă, riscând ca în scurt timp să se ofilească)

4. Si aspectul este foarte important! Un buchet City Flowers, ambalat în plăsuţa de carton sigur se va face remarcat, atât prin design, cât şi prin apariţie, avand un aspect total diferit fata de buchetele „clasice”.