Care credeţi că e cea mai mare „frică” a clienţilor când cumpără flori? Noi suntem convinşi că oamenii se tem că acestea nu vor rezista, si ca ar putea să se ofilească înainte sau imediat după ce ajung la destinatar.
Pentru că noi ştim că florile şi materialele ce le folosim sunt de cea mai bună calitate, iar tehnicile folosite la realizarea buchetelor şi aranjamentelor ajută florile să arate bine o perioadă mai lungă de timp, vrem să vă oferim această siguranţă prin GARANŢIE a prospetimii de minim 5 ZILE.

Dacă buchetul/aranjamentul cumpărat de la noi se ofileşte în mai puţin de 5 zile, veniţi cu el şi îl înlocuim, sau vă oferim o creditare prin care puteţi cumpăra un alt produs de aceeaşi sumă, oricând aveţi nevoie.
Desigur, va trebui să ingrijiţi florile şi să le hidrataţi conform intrucţiunilor de pe eticheta noastra ataşată oricărui buchet/aranjament de la noi. În funcţie de tipul de flori folosite, temperatura/umiditatea încăperii şi calităţile apei primite, florile pot rezista uneori şi 10-20 zile.

Intrucţiuni:
– Buchetul de flori se desface (deasupra chiuvetei) din ambalajul aqua pack, şi se asează într-o vază curată cu apă şi pliculeţul de nutrienţi primit.
– Dacă apa din vază rămâne limpede, aceasta se completează periodic, iar dacă devine tulbure, se spală vaza, se umple cu apă proaspătă, şi se taie 2 cm din codiţele florilor.
– Aranjamentul floral se udă o dată la 2-3 zile la bază.
– Plantele se ingrijesc conform instructiunilor de pe eticheta producatorului.
– Temperatura optimă de păstrare a florilor este de 15-21° C. A se feri de razele directe ale soarelui.
* garantia nu se refera la buchetele, aranjamentele si decorurile pentru evenimente
Pentru orice intrebare privitoare la ingrijirea si pastrarea prospetimii florilor va stam la dispozitie cu placere la telefon +04 0749089656 sau pe email: [email protected].